Corona-virus update (COVID-19)

door
in Algemeen

Afgelopen donderdag (12 maart) is duidelijk geworden dat het kabinet de scholen, voorlopig, open houdt en dit betekent dat de S.E. Dagen & activiteiten vooralsnog door zou kunnen gaan.
Echter is het zeer onzeker wat er de komende dagen gaat gebeuren en ontvangen wij afmeldingen van verontruste ouders die hun kind liever thuishouden. Hierdoor hebben wij besloten om alle reguliere dagen en activiteiten t/m 31 maart te annuleren.
Wellicht is het voorbarig maar op dit moment kiezen wij voor duidelijkheid. Zodat kinderen, ouders en de ingeplande docenten weten waar zij aan toe zijn.

Daarnaast geeft dit ons de mogelijkheid om in samenwerking met de scholen opvang te organiseren voor kinderen van ouders die werken in de zorg en andere vitale functies wanneer de politiek toch besluit om over te gaan op schoolsluiting.

Hopelijk tot heel snel bij een nieuwe dag in betere tijden!