compananny-logo-and-motto

CompaNanny is een toonaangevende opvangorganisatie met locaties in en rond Amsterdam, Den Haag, Oegstgeest en Breda. Grof geschetst bestaat CompaNanny uit drie onderdelen: kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang (BSO). In 2016 heeft de BSO van CompaNanny een nieuwe koers ingezet en is het een ‘ontdek BSO’ geworden. De ontdek BSO staat voor een veilige en warme plek waar kinderen worden uitgedaagd en er volop kan worden onderzocht en geëxperimenteerd. CompaNanny werkt met zes hoofdthema’s: Kunst, Maatschappij, Natuur, Bewustzijn, Sport & Beweging en Onderzoek & Techniek. Ieder thema staat twee maandenlang centraal op een BSO locatie en in één jaar tijd reizen de zes hoofdthema’s langs de verschillende locaties.

Sinds september 2016 verzorgd S.E. Dag het complete naschoolse activiteitenprogramma voor de BSO locaties van CompaNanny. Onze fantastische vaste S.E. docenten komen, uitgedost als echte thema-experts, tijdens iedere themaperiode 2 tot 3 keer naar de BSO locatie om door middel van een leuke, unieke en actieve les zowel de jongste Junior-kinderen als de oudere Club-kinderen te inspireren en aan te sporen om te gaan experimenteren.
Deze thema-expert bezoeken zijn keer op keer een kleine feestje voor de kinderen, de Nannies maar zeker ook voor de thema-experts!

Leuk nieuws is dat onze samenwerking met CompaNanny vanaf oktober 2017 intensiever gaat worden!
S.E. Dag en CompaNanny bundelen de krachten en dit houdt in dat wij samen te gekke ‘S.E. Dagen’ gaan organiseren op de ophaalscholen van CompaNanny tijdens studiedagen. De eerste ophaalschool van CompaNanny waar onze samenwerking van start gaat is de 1e Montessorischool De Wielewaal in Amsterdam Zuid.